AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Toroni Blue Sea Hotel

Toroni, Sitonija

Opis destinacije

Poluostrvo na severu Grčke sa najlepšim plažama u toj oblasti, koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara. Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na samom kraju poluostrva Sitonija, u mestu Toroni, nalazi se Toroni Blue Sea Hotel. Mestašce Toroni odlikuje se peščanom plažom dužine 2,5 km, što ga svrstava u veoma tražena letovališta. Od Neos Maramarasa je udaljen 20 km, a od Soluna 120 km.

Plaža:
Hotel je od prelepe, pešcane plaže udaljen samo 20 metara. Na plaži postoji i bar uz doplatu. Izmedu je uska ulica/šetalište uz more, kojim se može doći do centra mesta.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, taverna, SPA soba (sauna, teretana, hamam i đakuzi), masaže (uz doplatu), besplatan wi fi internet dostupan u delu kod recepcije, teretana (besplatno), spoljašnji bazen sa delom za decu, mini bazen sa hidromasažerima, bar kod bazena, mini market u okviru kompleksa, privatni parking, sef na recepciji (besplatno) i rent a car (uz doplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 45 jedinica.U svim jedinica postoje kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, fen(postoji na recepciji I dobija se na upit),mali frižider, SAT/TV, terasa.
Ekonomi sobe u prizemlju,smeštene su u anex zgradi hotela, skromnije opremljeni,  površine oko 30 m², namenjeni za smeštaj do 3 odrasle osobe i dete do 12 godina. Sadrže francuski ležaj ili 2-3 odvojena ležaja i dodatni(pomoćni ležaj).
Superior sobe su površine oko 30-32 m2, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe.Sadrže francuski ležaj i sofu na razvlačenje.

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola/samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.toronibluesea.com/hotel-toroni-halkidiki/index.php/en/

Napomena:
Noviji hotel, izgrađen 2009.godine.Blizu hotela nalaze se prodavnice, restorani i taverne.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj