AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Seaden Sweet Park Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 65 km od Antalijskog aerodroma i 2 km od centra Sidea. Počeo je sa radom 2011. godine. Zauzima površinu od 3.000 m2.

Plaža:
Gradska peščana plaža na kojoj se ležaljke i suncobrani naplaćuju udaljena je 300 m od hotela.

Sobe:
Raspolaže sa 80 standardnih soba (max 3 osobe, 18 m2) raspoređenih u šestospratnoj zgradi. Sve sobe imaju individualni klima uređaj, sef (plaća se), mini bar (voda besplatna), TV, telefon, fen za sušenje kose, balkon.

Hotelski sadržaj:
Restoran, 2 bara, 2 spoljašnja bazena, tursko kupatilo, stoni tenis, WiFi u lobiju. Plaća se: masaža, sauna, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, frizera, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 753 68 58
www.seadenhotels.com

Napomena:
Ekonomičan hotel na dobroj lokaciji.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.