AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Lisabon

Lisabon, Portugal

već od 639€

Opis destinacije

Grad na obali Atlantika I ušća reke Težo. Lisabon je jedan od najlepših i najautentičnijih gradova Evrope, grad sa dušom i muzikom fada. Od 1256. godine, Lisabon je glavni grad Portugala. Proteže se uzvodno, severno od ušća reke Težo, okupirajući sedam brežuljaka među kojima se ističe Monsanto sa 226 metara nadmorske visine. Prošetajte ulicama Alfame, koja kao najstariji deo Lisabona, predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada; upoznajte Bairro Alto, živopisan kraj u čijim se tradicionalnim kafanama na najbolji način može doživeti fado; obiđite znamenitosti istorijskog predgrađa Belem, istoimenu kulu, koja je pod zaštitom UNESCO-a i manastir Sv.Žeronima. Bajkoviti zamkovi Sintre i vile Kaškaiša će vas očarati. Vozite se simboličnim žutim tramvajima na liniji 28 i posetite čuveni Park nacija i Okeanarijum, najveći u Evropi. Svojom raskoši, prelepim građevinama različitih stilova, fado muzikom, Lisabon će vas ostaviti bez daha.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
HOTEL NACIONAL 3*
TIP SOBEUSLUGA12.11.- 16.11.2021
Po osobi u dvokrevetnoj sobi
N/D
639€
Treca osoba589€
Po osobi u jednokrevetnoj sobi719€

DODATNI POPUST 50 EUR ZA UPLATU AKONTACIJE  DO 30.09. 

U CENU ARAŽMANA JE UKLJUČENO:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd - Minhen - Lisabon - Frankfurt - Beograd kompanijom Lufthansa
- Aerodromske takse 240  € (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti)
- Smeštaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama
- Transfer na relaciji     aerodrom-hotel-aerodrom
- Svi izleti iz programa putovanja 
- Troškovi organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
- Gradska taksa 2€ dnevno po osobi, plaćanje na recepciji hotela
- Fakultativni izlete po programu
- zdravstveno putno osiguranje
Hotel Nacional 3*se nalazi na samo 200 metara od trga Markes de Pombal.
Hotel poseduje  klimatizovane  sobe koje  sadrže sopstveno kupatilo sa kadom i fenom za kosu. Usluga nocenje sa doruckom.
1. dan - 10. novembar Beograd - Minhen - Lisabon
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta za Minhen na liniji LH1737 u 17.10h. Dolazak u Minhen u 18.45h. Nastavak putovanja za Lisabon u 20.30h na liniji LH1780, dolazak u Lisabon u 22.40h. Nakon sletanja transfer, smeštaj, noćenje.

2. dan - 11. novembar Lisabon (panoramsko razgledanje grada,Sintra, Kaškaiš, Eštoril)
Doručak. Polazak na poludnevno panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Pombalov trg, Avenija Slobode, Trg Restauradores, Rosio, Kuća kljunova,Trg Komersio, Belem kula, Manastir Svetog Žeronima, Spomenik otkrićima… Slobodno vreme do polaska  za Sintru, Ca b o  d a  R o c a,, Kaškaiš i Eštoril. Šetnja gradićem koji je pod zaštitom UNESCO-a od 1995.god, obilazak Kraljevske palate,Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan - 12. novembar Lisabon (Obidos, Nazare, Batalha)
Doručak. Polazak na celodnevni izlet do Obidoša, šarmantnog, srednjovekovnog gradića, opasanog zidinama koji se nalazi u pokrajini Leiria, na oko 80 km severno od Lisabona. Obidoš je bio tradicionalni venčani dar portugalskih kraljeva svojim kraljicama, zbog čega često nazivaju “The wedding city”. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Batalju. Po dolasku, poseta dominikanskom manastiru iz 14. veka, remek-delu manuelinske umetnosti, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Nazare, živopisno ribarsko mestašce na obali Atlantskog okeana. Odlazak do vidikovca-Sitio, odakle se pruža spektakularan pogled na okean. Slobodno vreme. Povratak u Lisabon. Noćenje.

4.dan - 13. novembar Lisabon
Doručak. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivosti. U večernjim časovima postoji mogućnost fakultativnog odlaska na veče Fado muzike(ukoliko epidemioloska situacija bude dozvoljavala). No  ć e n  j e.

5.dan - 14. novembar Lisabon - Frankfurt - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let za Frankfurt na liniji LH1169u 16.10h, dolazak u Frankfurt u 20.10h. Nastavak putovanja za Beograd na liniji LH1410 u 21.50h, dolazak u Beograd u 23.40h. Kraj usluga.
UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu

PT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 467/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj