AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Innvista Hotel Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Pozicioniran je u Beleku. Udaljen je 25 km od aerodroma u Antaliji. Počeo je sa radom 2008. a posledji put je renoviran 2017. godine. Zauzima površinu od 22.470 m2.

Plaža:
Hotelska peščano šljunkovita plaža udaljena je 900 m od hotela. Do plaže saobraća hotelski šatl na svakih 15 minuta u periodu 08:00-19:00. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa standardnim (max 2+1 osoba, 24 m2) i porodičnim jedinicama (dve sobe odvojene vratima, max 3+1 osoba, 35 m2) kao i suitovima (dve sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 47 m2). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, mini bar (besplatno), TV, telefon, WiFi (besplatno), sef (besplatno), fen za sušenje kose i balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 4 a la carte restorana (osim ribljeg korišćenje jednog od restorana tokom boravka je besplatno), 8 barova, 6 otvorenih bazena, zatvoreni bazen, 8 vodenih tobogana, 3 sale za konferenciju, WiFi, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, diskoteka, stoni tenis, boćanje, streličarstvo, aerobik, teniski teren, dečiji meni, dečiji otvoreni i zatvireni bazen, dečije igralište, mini klub (4-13 godina). Plaća se: masaže, SPA centar, bilijar, pikado, motorni sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, usluge salona lepote, lekara, fotografa, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.