AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Hotel Srebrna Planina Spa & Resort

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik - Nalazi se u centalnom delu Republike Srbije, i najpopularnije je skijalište u Srbiji, poseduje pregršt skijaških terena za alpsko i nordijsko skijanje, sa 200 sunčanih dana Kopaonik nazivaju i Sunčanom planinom, jedan od mnogih razloga da posetite ovu prelepu planinu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Hotel SREBRNA PLANINA resort & spa, vikend naselje - LETO / JESEN 2021
SMEŠTAJTIP
SMEŠTAJA
MAX.BROJ OSOBAUSLUGA20.JUN – 05.SEP 2021.05.SEP – 05.DEC 2021.
MINIMUM NOĆI33
DELUXE 2-KREVETNA SOBA2+02ND3.8352950
DELUXE SUITE u prizemlju2+13ND4.4253540
DELUXE APARTMAN u prizemlju2+24ND5.0154130
SUPERIOR SUITE sa terasom2+13ND5.0154130
SUPERIOR APARTMAN sa terasom2+24ND5.6054720
Doplata za 3. i 4. odraslu osobuND35402950
Doplata za decu 4-12 godinaND23601770
CENE U RSD PO OSOBI I NOĆI za uslugu noćenje sa doručkom

U CENU JE UKLJUČENO:
● Cene su izražene u dinarima (RSD) po odrasloj osobi i obuhvataju jedno noćenje sa doručkom u (švedski sto) u izabranoj 1/2 sobi ili apartmanu;
● Korišćenje sadržaja SPA & WELLNESS centra - bazen, sauna, parno kupatilo, slana soba, djakuzi;
● Parking;
● Tokom ski sezone - Prevoz do skijališta lokalnim ski busom po redu vožnje. Stanica se nalazi odmah pored hotela;
● Tokom ski sezone - Usluge skijašnice za čuvanje ski opreme, u JAT-ovim apartmanima u centru.

U CENU NIJE UKLJUČENO:
● Boravišna taksa 120 rsd dnevno za odrasle i 60 rsd dnevno za decu 7-15 god - obavezno plaćanje na recepciji;
● Osiguranje u iznosu od 20,00 dinara po noćenju po osobi, bez obzira na uzrast - obavezno plaćanje na recepciji;
● Polupansion (Večera, sa menija + jedno piće (kafa, sok, pivo, čaša vina)) - opciona doplata: Odrasli 1.200 din. Deca od 4 do 11,99 godina 600 din.
● Mini bar u smeštajnoj jedinici - korišćenje uz doplatu.
● Masaže u SPA centru, rezervacija i plaćanje na licu mesta.

OSTALI USLOVI BORAVKA:
● Minimalni broj noćenja je 3. Za boravak kraći od 3 noćenja cena noćenja se uvećava za 20%;
● U svim smeštajnim jedinicama su obavezne dve punoplative osobe. Ukoliko jedna osoba sama boravi u nekoj smeštajnoj jedinici (1/1) plaća 60% veću cenu;
● Uslovi za DECU (stariji od 12 godine se smatraju odraslim osobama):
 • Deca do 3,99 godine borave gratis;
 • Deca od 4 do 11,99 godina plaćaju navedenu fiksnu cenu bez obzira da li su u zajedničkom, osnovnom ili pomoćnom ležaju;
 • 1 odrasla osoba sa decom - Odrasli plaća cenu 1/1 smeštaja, a za decu važi navedena fiksna nadoknada.

OPIS SMEŠTAJA:
● Standard 2-krevetna soba, 20m2 - 2+0 Mogućnost izbora između dva single kreveta ili jednog double kreveta u prizemlju objekta.
● DeLuxe Suite, 25m2 - 2+1 Pored standardnog francuskog ležaja sadrži i ležaj na razvlačenje za još jednu osobu. Nalaze se u prizrmlju (nema terasu) u blizini SPA centra.
● DeLuxe Apartman, 35m2 - 2+2 Apartman sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem i dnevnim boravakom sa sofom - trosedom na razvlačenje, pogodan za 4
osobe. Na raspolaganju je tv, čajna kuhinja, mini bar. Nalaze se u prizrmlju (nema terasu) u blizini SPA centra.
● Superior Suite, 25m2 - 2+1 Pored standardnog francuskog ležaja sadrži i ležaj na razvlačenje za još jednu osobu. Nalaze se na spratovima objekta i imaju terasu.
● Superior Apartman, 35m2 - 2+2 Apartman sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem i dnevnim boravakom sa sofom - trosedom na razvlačenje, pogodan za 4
osobe. Na raspolaganju je tv, čajna kuhinja, mini bar. Nalaze se na spratovima objekta i imaju terasu.
Srebrna planina RESORT & SPA je novi turistički kompleks na Kopaoniku, savremeno arhitektonsko zdanje, koje se nenametljivo utapa u obrise planine. Namenjen je upravo ljudima koji znaju kakav odmor hoće i prilagođen različitim potrebama najprobirljivijih gostiju koji žele da osmisle celodnevni boravak, upotpunjen mnoštvom ponuđenih sadržaja. Srebrna planina je i prava mera aktivnog odmora ili, naprosto, kutak za opuštanje, uživanje i prepuštanja svim izazovima hedonizma.

Bez obzira kako rešite da ispunite dan – da li letujete, zimujete, dočekujete prolećno buđenje prirode ili ispraćate boje jeseni u ispreplitanim četinatrskim i listopadnim šumama – u kompleksu Srebrna planina nadohvat ruke vam je uvek savremeni SPA centar.

Posle skijanja, šetnje ili ugodnog popodneva u hotelskom restoranu, spontano i neosetno ćete skliznuti u udobnost i toplinu sobe ili romantično veče na terasi.

Gostima je na raspolaganju besplatni parking, conference room, restoran & caffe, spa & wellness. Besplatno je korišćenje skijašnice koja se nalazi u centru Kopaonika kao i prevoz lokalnim ski busom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.


SPA & WELLNESS - Blaženstvo opuštanja i nove energije

Posle uzbudljivog dana na skijanju ili u šetnji prostranstvom planinskih staza i proplanaka, pravo rešenje za opuštanje je naš SPA centar.

Produžite dan i dočekajte veče u tišini elegantno dizajniranog kompleksa u kome su vam na raspolaganju bazen, masažna soba, džakuzi, finska sauna i parno-tursko kupatilo. Sami odaberite na koji ćete način ugoditi svom telu, osloboditi ga toksina i vratiti mu neophodnu energiju. A da biste što ugodnije iskusili regenerišuće dejstvo SPA centra, ispred svake prostorije čekaju vas ležaljke za relaksaciju.

Pre ulaska u SPA centar preuzmite bademantil, papuče i paštemal – turski peškir od stopostotne vune, čiji mekani dodir otklanja ostatke umora i stresa. Na dohvat ruke su vam i aparati sa toplom i hladnom vodom za okrepljenje.
 

Odlukom da za odmor izaberete hotelski kompleks Srebrna planina znači da ste odabrali vrhunski smeštaj jer hotelske sobe, ekskluzivne apartmane i vile sa apartmanima karakteriše izrazito luksuzan dizajn, koji u kombinaciji sa prirodnošću elemenata od elegantno obrađenog drveta upotpunjuje jedinstveni planinski ambijent, osmišljen za potpuni odmor i okrepljenje.
Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

SPN

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 316/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu