Hotel Savica

Bled, Slovenija

Opis destinacije

Slovenija ima samo jedno ostrvo, ali je ono možda privlačnije od mnogih ostrvskih grupa sveta. Ostrvo Bled, u zagrljaju živopisnih planina, ponosno stoji u sredini alpskog jezera. Onima koji širom sveta tragaju za nečim izuzetnim, drugačijim, za lepotom i inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, stoje na raspolaganju brojne mogućnosti: romantična šetališta, vožnja kočijama oko jezera, vožnja tradicionalnim čamcem «pletna→ do idilične crkve na Bledskom ostrvu, poseta grandioznom zamku smeštenom na veličanstvenoj litici koja se uzdiže nad jezerom... Posetioci Bleda biće impresionirani prirodnim lepotama i svežim alpskim rekama... Ovde možete jahati u prirodi ili se penjati na okolne planine, uživati u biciklizmu ili golfu, leteti balonom ili probati paraglajding... Nakon dana, provedenog u prirodi sa raznim aktivnostima, možete se osvežiti u jezeru ili u hotelskim kupalištima ispunjenim termalnom vodom.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Paketi
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel se nalazi preko puta hotela Golf, u centru mesta Bled. Ovaj nedavno renovirani hotel je prvi porodični hotel u Sloveniji.

Hotelska ponuda: 
hotel ima 90 soba i 14 apartmana s malom kuhinjom. U ponudi hotela je sala za doručak, a večera je u hotelu Golf, aperitiv bar, dve igraonice, animacija za decu. Gostima hotela su na raspolaganju i bazeni Wellness centra „Živa“ u hotelu Golf.

Sobe:
standardne sobe imaju kablovsku TV, telefon, mini bar, sef, klima, a većina soba ima balkon, dok svi apartmani imaju kupatila sa kadama.

Ishrana:
polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jella). Večera u hotelu Golf.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021