AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Hotel Olimp

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja, štitaste žlezde, bolesti srca i anemije. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Za ljubitelje skijanja, na 7 km od centra Zlatibora se nalazi ski centar Tornik, koji ima tri staze i moderan šestosed. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Cena na bazi polupansiona po osobi DNEVNO u RSDTERMIN
02.01. – 15.02.2021.
SMEŠTAJUSLUGA1/2 soba1/1 soba
LUX sobaPP67508750
DE LUX soba sa pogledom na bazenPP75509750
STANDARD PLUS sobaPP61008100
STANDARD sobaPP57507750
PORODIČNA sobaPP7200-
APARTMAN 1-sobniPP675010750
APARTMAN 2-sobniPP6750-
APARTMAN OLIMPPP8000-
Za boravak od 4 dana i duže odobrava se popust 10%,
a za boravak od 7 dana i duže 15%.

CENA UKLJUČUJE:
- Smeštaj u izabranoj sobi ili apartmanu na bazi usluge polupansion, po osobi dnevno.
- Doručak i večera se serviraju sa izložbenog stola - „švedski sto“ .
- Cena uključuje korišćenje wellness & spa, teretane, bilijara, dečije igraonice, wireless interneta.
- U porodičnoj sobi, 4-krevetnom (2-sobnom) apartmanu i apartmanu Olimp računaju se minimum 3 pune cene.
- Besplatni Wi-Fi i Parking (dostupan u zavisnosti od raspoloživosti).

CENA NE UKLJUČUJE:
- Boravišna taksa iznosi 120 dinara, a osiguranje 15,00 din. Dnevno.
- Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu već samo osiguranje 15,00 din / dnevno.
- Deca od 7-15 god. plaćaju 50% boravišne takse i osiguranje 15 din / dnevno.

DOPLATE i POPUSTI:
- Doplata za pansionski ručak iznosi 950,00 dinara.
- Noćenje sa doručkom se umanjuje za 650,00 dinara.
- Ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna osoba i dete do 6,99 godina koje ne plaća boravak, primenjuje se cena 1/1 sobe/apartmana.
- Pomoćni ležaj je 50% od cene sobne jedinice koja se koristi.
- Deca do 7 god. ne plaćaju boravak u hotelu, a od 7-12 god. plaćaju 2.500 fiksno;
- Deca preko 12 god. plaćaju punu cenu. Potrebno je prezentovati zdravstvenu knjižicu deteta.
- Dnevni odmor je 50% od cene sobne jedinice koja se koristi u periodu od 12-18h.
- Popusti ne mogu da se spajaju.
Nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.

Hotel je za svaki dan u godini, prava oaza mira i opuštanja.

Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen sa restoranom predstavljaju u letnjim mesecima jedinstveno mesto za opuštanje. Njihova jedinstvenost je u tome što su napunjeni prirodnom izvorskom - magnezijumskom vodom sa niskim sadržajem natrijuma iz bunara koji se nalazi u dvoršitu hotela Olimp.

U letnjim mesecima to je vrlo posećno mesto i na raspolaganju je određenom broju gostiju koji nisu smešteni u hotelu. Moderno su uređeni, po najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, ozvučeni ambijentalnom muzikom, sa masivnim drvenim ležaljkama uz solarno dogrevanje vode.

U okviru spa centra nalazi se fitnes sala površine 100 metara kvadratnih, koja raspolaže svim potrebnim tegovima i fitnes spravama za sve mišićne grupe, i kao takva omogućava kvalitetan trening kako amaterima, tako i profesionalcima.

Restoran internacionalne i domaće kuhinje raspolaže sa 140 mesta. Topla atmosfera i moderan enterijer čine ovaj prostor pogodnim za razne namene, od poslovnih i porodičnih ručkova do raznih svečanosti po Vašem izboru.

Prilikom ulaska u hotel dočekaće Vas prostran i prijatan ambijent hola u čijem je sastavu bar sa velikim kaminom koji upotpunjuje prostor toplinom stvarjući živopisnu atmosferu planinske kuće.
STRUKTURA SMEŠTAJA: Hotela Olimp ima 33 sobe - lux + standard lux + standard sobe, 7 apartmana - 6 apartmana + apartman Olimp, 1 rezidencija
DVOKREVETNE SOBE - LUX
Sobe su opremljene modernim nameštajem, vrlo komforne, sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Udobnost i toplina je zaista nešto što krasi ovaj smeštaj. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.
LUX sobe sa pogledom na bazen su veće cenovne kategorije.
STANDARD PLUS
Sobe su opremljene modernim nameštajem, površine od 26 do 30 metara kvadratnih i nešto manjim kupatilom u odnosu na lux sobe. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.
DVOKREVETNE SOBE - STANDARD
Sobe su opremljene klasičnim nameštajem, takođe su vrlo komforne sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Većina ima terase sa kojih se pruža pogled na zlatiborske krajolike.
PORODIČNE SOBE - LUX
Idealan smeštaj za porodicu, sa dve moderno opremljene sobe. Raspolažu istom opremom kao i dvokrevetne sobe iz kategorije lux.
REZIDENCIJA
Rezidencija poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak i kuhinju.
APARTMANI
Apartmani, sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom, sa kvadraturom od 50 do 80 metara kvadratnih. Opremljeni su sa kompletnim mobilijarom potrebnim za fukcionisanje više osoba.
APARTMAN OLIMP
Posebno izdvajamo apartman Olimp sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i odvojenim wc-om. Pun komfor dostojan imena hotela.
- akontacija od najmanje 30% avansa, ostatak najkasnije 10 dana pre dolaska;
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
- platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, AmericanExpress);

PLN

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj