Hotel Neptun

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož - ...u zagrljaju zimzelenog rastinja i tradicionalne istarske gostoprimljivosti, očekuje vas Portorož, elitno primorsko letovalište u Sloveniji. Grad u uvali piranskog zaliva, po svojim čarima i bogatoj banjskoj tradiciji, poznat je jos iz 13-og veka. Osnovan na bazi prirodnih lekovitih faktora (mediteranska klima, čist vazduh i morska voda), Portorož vas poziva da osetite autentičnost mediteranskog podnevlja i krenete na put nezaboravnih doživljaja. Kvalitetna hotelska ponuda sa termalno-rekreativnim i modernim talasoterapijskim centrom, bogato kulturno nasleđe, kongresne delatnosti, jedan od najpoznatijih yachting klubova u Evropi, kockarnice, izleti i druge aktivnosti privlače turiste tokom cele godine. Udaljenost od Beograda cca 650km. Marina Portorož je srednjoj Europi najbliže savremeno pristanište za jahte i idealno polazište za krstarenja među hiljadu ostrva Jadranskog mora. Zaštićena od vetrova u istočnom delu Piranskog zaliva, u sva godišnja doba nudi povoljne uslove za sigurnu plovidbu i amatersko jedrenje.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
nalazi se u blizini glavnog šetališta u Portorožu, na padini iznad Hotela Grand Portorož i hotela Apollo, sa kojim je povezan staklenim hodnikom.

Hotelska ponuda:
hotel nema sopstvenu recepciju i salu za veceru, već su one centralizovane i nalaze se u hotelu Apollo. Restoran namenjen za doručak, bar, bašta, terasa, lift, sef, grejanje, sva javna mesta i sobe su nepušačke zone, wired internet u lobiju hotela, klima, sauna, tajlandska masaža, solarijum, fitnes, privatna plaža, zatvoren i otvoren bazen, garaža, parking. Pored gradske plaže u ponudi su i javni teniski i tereni za kuglanje, odbojka na plaži, mini golf, stoni tenis. Wellness i spa centar nude zdravstene i tretmane za ulepšavanje. Kapacitete hotela je 89 dvokrevetnih soba sa balkonom.

Sobe:
 Standardne sobe: veličine 25 – 30 m?, nepušačke, LCD TV, klima, direktan telefon, mini bar, sef kapaciteta laptopa, tuš/kada kupatilo, fen, besplatan Wi-Fi, balkon. Dozvoljeni mali kucni ljubimci. Porodične sobe: operemljene isto kao standardne sobe ali dodatno poseduju pomoćni ležaj za 1-2 dece do 13 godina.

Ishrana:
ishrana na bazi polupansiona - doručak u samom hotelu i večera u nekom od restorana iz lanca Life Class, kojem pripada (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena
Termalni spa centar će biti zatvoren u periodu 01.07-11.07.2019. Sauna park će biti zatvoren od 01.07-02.08.2019. zbog redovnog održavanja.
Bazeni sa morskom vodom će raditi tokom celog leta. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021