Hotel Kleopatra Micador

Alanja, Turska

Opis destinacije

Letovalište raskošne obale sa hotelima različih kategorija dostupnih većini ljubitelja kvalitetnog odmora. Direktan čarter let, pažljivo birani smeštajni kapaciteti, sjani uslovi plaćanja uz uštede u varijanti porodičnog letovanja. Letovalište koje gostima nudi mir i tišinu ali i vrhunsku zabavu ne samo u gradskom okruženju već i na fantastičnim krstarenjima Alanja je bez dileme jedan od najslikovitijih turističkih centara Turske s kilometrima dugim peščanim plažama od kojih se svojom lepotom izdvaja ona s imenom Kleopatra. U senci borove šume je bezbroj hotela uglavnom na obali ili u njenoj neposrednoj blizini. Najveći broj plaža okružen je šetalištima usmerenim ka centru grada. Grada, kojim dominira Crvena kula s pogledom na okolinu nalik onom s razglednica. Uveče, Alanja nudi raskošnu paletu dobrog uživanja od koncerata na gradskom trgu do uvek zanosnog trbušnog plesa u ekskluzivnim barovima i restoranima. Ovo tursko letovalište gostima daruje i užitak u nezaboravnim krstarenjima duž raskošne obale kao i svu lepotu ličnog uzbuđenja zarad direktnog susretanja sa istorijom i arheološkim lokalitetima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
  • Cenovnik
Lokacija:
Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji, a 500 m od centra Alanje. Otvoren je 2001. godine, poslednji put renoviran 2013. i zauzima površinu od 1.200 m2.

Plaža:
Hotel je udaljen 300 m od Kleopatrine peščane plaže. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani za plažu. Hotel nema obezbeđene peškire za plažu.

Hotelski sadržaj:
Hotel u svom sadržaju ima: mali SPA centar (plaća se) diskoteku (pića se plaćaju), teren za odbojku na plaži, animacije, dečiji bazen, spoljašnji bazen, bar na plaži (plaća se), TV sobu, internet kafe (plaća se), uslugu pranja veša (plaća se), 2 bara, salu za sastanke, glavni restoran, ležaljke i suncobrane na bazenu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 85 soba, od toga je 1 king suite, 1 soba namenjena osobama sa posebnim potrebama i 83 standardne sobe površine 18-22 m2 za max 2+1.
Svaka soba ima sef (plaća se), individualni klima uređaj, telefon, fen za sušenje kose, balkon, mini bar (prazan), SAT TV.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.