AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Hotel Elegance

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris nudi ugodan odmor u grčkom stilu i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima, Marmaris je postao jedno od najlepših mesta za odmor. Čuven je po bučnom i veselom noćnom životu, velikom broju restorana, klubova i barova koji se protežu duž cele obale. Svakako ne treba propustiti veče sa trbušnim plesačicama uz orijentalnu muziku. Icmeler - izuzetno popularan turisticki gradić u neposrednoj blizini Marmarisa. Nalazi se u uvali sa dugom pešcanom plažom, najlepšom u regiji, okružen je planinama pod borovom šumom. Celo mesto je posveceno isključivo turizmu sa izuzetno uređenom infrastrukturom koju čine hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan lokalnim dolmušima koji saobraćaju na nekoliko minuta. Didim, koji se nalazi na obali Turske, je dom drevnog grada Didima i poznatog Apolonovog hrama. Leti, Didim je atraktivno letovalište, sa dugim plažama, čistom vodom i nudi veliki, izbor sportova na vodi. Obiluje drevnim ruševinama i pun je uvala i zaliva. Grad Didim ima veliki broj hotela, prodavnica, akva park i obiluje prirodnim lepotama kao sto su jezero Bafa, Nacionalni park i reka Buiuk Menderes. U večernjim časovima zabava u Didimu ne prestaje. Ima dosta diskoteka, kao i manjih pabova i barova, od kojih mnogi nude živu tursku narodnu muziku. Međutim, najvećim delom, Didim je porodično odmaralište koje nudi brojne aktivnosti i rekreaciju na otvorenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
hotel Elegance se nalazi na peščanoj plaži sa platformom za sunčanje i kupanje, 3 km od grada Marmaris, 95 km od aerodroma Dalaman. Hotel ima 193 sobe. 

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restoran, nekoliko barova, dva otvorena bazena, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaža, animacija, prodavnice. 
 
Ponuda za najmlađe: 
bazen za decu, dečiji klub, igralište, animacija, igraonica. 
 
Sportske aktivnosti: 
stoni tenis, pikado, bilijar, stoni fudbal, škola ronjenja, fitnes, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
sva uvozna i flaširana pića i kokteli, sveže ceđeni sokovi, konzervirana i energetska pića, a la carte restorani, hrana u snack baru na plaži, mini bar osim vode, turska kafa, telefon, internet, masaža, frizer, igraonica, sladoled, sportovi na vodi, prodavnice. 

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera, noćni obrok, snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
<