Grand Efe Hotel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 47 km od aerodroma u Izmiru i 150 km od aerodroma u Bodrumu. Otvoren je 1991. a poslednji put renoviran 2014. godine. Prostire se na površini od 20.000 m2.

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Glavna zgrada je osmospratna i raspolaže sa 383 standardne sobe (max 3 osobe, 24 m2) i 2 jednosobne suite jedinice (max 2+1 osobe, 38 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, sef (plaća se), telefon, fen, mini bar (voda-besplatno), TV, balkon.

Hotelski sadržaj:
Restoran, 5 barova, bazen, 3 vodena tobogana, sala za konferencije, WiFi (besplatno), tursko kupatilo, teretana, sportski tereni za tenis, košarku, odbojku na plaži i mini golf, diskoteka (ulaz), dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: bilijar, motorni sportovi na vodi, sauna, masaže, usluge frizerskog salona, pranja i peglanja veša, usluge doktora.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.grandefe.com
Tel: +90 232 797 5803

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.