AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Club Hotel Letoonia

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, nekada značajna trgovačka luka, danas je sve prestižnije letovalište koje osvaja lepotom netaknute prirode i pešcano-šljunkovitim plažama. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Na obali, 12 kilometara od centra grada je Oludeniz – Plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Nalazi se na poluostrvu sa tri sopstvene plaže, 4 km od Fetija, 57 km od aerodroma Dalaman Hotel ima 620 soba raspoređenih u glavnoj i zgradi i bungalovima. Renoviran je 2013-2014. godine i prostire se na površini od 165.000 m2. 

Hotelska ponuda

restoran, tri a la carte restorana, barovi, otvoreni bazen, dečiji bazen, mini klub, relax bazen u anexu, sportovi na vodi, igralište za decu, stoni tenis, tenis, bežični internet na zajedničkim površinama, masaža. 

Sportske aktivnosti: tenis, pikado, mini golf, košarka, fitnes, stoni tenis odbojka na plaži, bilijar. 

Ponuda za najmlađe: mini klub za decu od 4-12 godina, Junior klub za decu od 12-17 godina, bazen za decu, igralište, mini klub, animacija. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: neka uvozna pića, a la carte restorani 10 eur po osobi, sef u sobi, nargile, frizer, masaža, internet, časovi tenisa i osvetljenje terena, loptice za tenis nove neotpakovane, sportovi na vodi, igraonica, telefon, servis za pranje rublja,šatl brodić do Fetija, prodavnice. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Smeštaj

Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, mini bar ( puni se jednom po dolasku), sef, set za kafu i čaj, telefon, kupatilo, fen, bademantil i papuče, balkon. Sobe u bungalovima: terasasto rasporedjene po čitavom kompleksu,  imaju pločice na patosu, manje su kvadradture nego sobe u glavnoj hotelskoj zgradi a oprema je ista.

Ishrana

”ultra all inclusive” 24:00h, doručak, kasni doručak, ručak, sladoled, snack od 12:00-17:00h, kafa i kolači od 17:00-18:00h, večera, noćni snack od 24:00-01:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.