AGENCIJA POSLUJE SAMO ONLINE

Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 85€

Opis destinacije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda.

Informacije

  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
11.02.-15.02.2022. 
03.03.-07.03.2022. 
5 DANA/ 2 NOĆENJA 

- Polazak: Kraljevo, Preljina,Gornji Milanovac, Lajkovac,  Lazarevac, Beograd 
- Transfer: Vrnjaĉka Banja, Krusevac, Trstenk, Kragujevac, Uzice,  Pozega,Nis 

AKCIJSKA CENA ARANŢMANA: 85 €  

- DOPLATA za polazak iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca), Kruševca 10€ (transfer do Kraljeva),  Trstenika 7€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 5€ (transfer do Kraljeva), Uzice 10€ (transfer do  Preljine), Pozega 5€ (transfer do Preljine). 
- Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe. 
- Doplata za polazak iz Nisa 15 € (transfer do Kraljeva). Minimum za realnizaciju 8 putnika. 

ARANŢMAN OBUHVATA: 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,  
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 
ARANŢMAN NE OBUHVATA: 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: 
- Vožnja brodom Dunavom – 15€ (deca 10€-deca do 12godina) 
- Sent Andreja - 10€ (deca 5 €-deca do 12 godina) 
- Trzni centar CAMPONA – 5€ (ulaznica za Tropikarijum na licu mesta-10€) 
- Mađarsko veče u nacionalnom restoranu-ČARDA (sa večerom) – 25 € (deca 20€-deca do 12 godina) 

DOPLATE:  
- Doplata za 1/1 sobu je 50 €
ibis Budapest Castle Hill
Objekat ibis Budapest Castle Hill se nalazi u Budimpešti, na 1,2 km od Budimpeštanskog muzeja istorije i nudi ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje, nepušačke sobe, restoran, bar i besplatan WiFi u svim prostorijama. Trg Svetog Trojstva je udaljen 1,5 km, Ribarski bastion 1,6 km, a Zgrada mađarskog parlamenta 2,9 km. Recepcija radi non-stop, a gostima su takođe na raspolaganju usluga konsijerža i usluga prodaje karata.

Svaka hotelska soba ima sopstveno kupatilo.

U objektu ibis Budapest Castle Hill se služi američki ili doručak na bazi švedskog stola.

Tokom boravka u objektu možete da igrate stoni tenis, a okolina je pogodna za vožnju bicikla.

Poslovni centar i automati za prodaju pića i grickalica takođe su na raspolaganju u okviru objekta ibis Budapest Castle Hill.

Popularna mesta u blizini hotela su Lančani most, Budimski dvorac i Crkva Svetog Mateje. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Franc List Budimpešta, udaljen 19 km od objekta ibis Budapest Castle Hill. Uz doplatu je dostupna usluga organizovanog prevoza od/do aerodroma.

Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,7 za boravak udvoje.

ibis Budapest Castle Hill toplo dočekuje Booking.com goste od 14. dec. 2018.
Brend/lanac hotela: ibis
1. DAN - KRALJEVO 
 Polazak iz Kraljeva 21.00h. Nastavak put aka Beogradu. Ulazak putnika kod Sava centra oko 01h.   Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 

2. DAN - BUDIMPEŠTA-KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno) 
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrĎave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Dunavom uz nocno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Noćenje.

3. DAN – BUDIMPEŠTA-TRZNI CENTAR CAMPONA- (fakultativno)– ODLAZAK U ĈARDU MAĐARSKO VEĈE (fakultativno) 
Dorucak. Slobodno vreme ili mogućnost individualnog odlaska do Tropikarijuma, gde možete videti brojne  životinjske vrste, uglavnom iz tropskih krajeva sveta. Na površini od više od 32.000 kvadratnih metara  nalaze se stotine životinja u rekonstruisanom prirodnom staništu. Odlazak do poznatog tržnog centra  Campona-fakultativno. Slobodne vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni odlazak  na Madjarsko veče u nacionalni resotran na večeru sa muzičkim programom. Povratak u hotel. Noćenje. 

4. DAN – BUDIMPEŠTA-SENTANDREJA (fakultativno) 
Dorucak. Izlazak iz hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Sentandreju. Mesto, koje  je nakon Velike Seobe Srba 1690, postalo političko i kulturno središte Srba u Habzburškoj monarhiji.  Obilazak grada: Požarevačka crkva, Trg Vuka Karadžića, Blagoveštenska crkva, Esnafski Krst, Saborna  Crkva, Krst kneza Lazara. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme za šetnju i obilazak grada.Polazak za  Srbiju u popodnevnim časovima. 

5. DAN - KRALJEVO 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima, zavisno od uslova na putu i zadržavanja  na graničnim prelazima. Kraj putovanja. 

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.06.2022. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.