• +381 18 41 0000 9
  • +381 66 065 277 --
  • Nova godina

    Doček nove godine 2019 • Berlin Nova godina 2019 Rim • Putovanja za docek nove godine 2019 AVIONOM ili AUTOBUSOM: Alzas i Švarcvald • Sicilija ...

    Amsterdam

    AMSTERDAM – Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor, u isto vreme deo istorije ali i deo savremenog izgleda grada. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Glavni grad Holandije ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali i još tako mnogo toga.

    već od619€

    Pogledaj

    Slovenija

    Divna, okićena, mirna, ljubazna, nasmejana... Takva je Slovenija! I Feel sLOVEnia je dugogodišnji slogan nacionalne turističke organizacije koji govori o tome da je to jedina zemlja na svetu u čijem imenu je sadržana ljubav („Love“). Ovo kratko i slatko putovanje započinjemo obilaskom slovenačke prestonice Ljubljane koju krasi prelepi barokni istorijski centar grada. Potom odlazimo do malog živopisnog mestašca Radovljica u kojem ćemo biti smešteni i iz kojeg ćemo narednih dana ekskurzirati po okolini. Poslednjeg dana 2018. godine ćemo provesti na obalama Jadranskog mora. Obićićemo Trst, pa potom i dragulje slovenačkog primorja, mondenski Portorož i srednjovekovni Piran. Novu 2019. godinu dočekaćemo na ulicama Ljubljane. Prvi dan nove 2019. godine ćemo provesti na prelepom Bohinjskom jezeru i Bledu, najlepšem turističkom mestu Slovenije koje nudi divne poglede i fantastične krempite – pravi način da se uđe u 2019. godinu, svakao bolju i lepšu za sve nas! E pa srećna nam bila!

    već od109€

    Pogledaj

    Udine

    Udine se nalaze na severoistoku Italije, nedaleko od granice sa Slovenijom i Austrijom, a podno moćnog alpskog masiva. Grad je jedan od najlepših u tom delu Italije sa izuzetno lepim istorijskim centrom i sjajnim ambijentima. Predstavlja regionalni centar regije Furlanija, odnosno Frulji kako tu istorijski oblast nazivaju Italijani. U blizini samog grada nalaze se veoma važni trgovački pravci koji idu preko alpskih prevoja a koji su korišćeni još od vremena drevnih Rimljana. Upravo zahvaljujući takvom položaju, grad Udine je zasnovao svoju moć i bogatstvo. Nedaleko od grada nalazi se alpska regija Dolomita poznata po izuzetnim prirodnim lepotama, ali i po ekskluzivnim ski centrima. Najpoznatiji ski centar ovog dela Italije je Kortina d'Ampeco, grad koji je bio i domaćin Zimskih Olimpijskih igara. Ljubiteljima zimskih sportova ovaj grad je dovoljno poznat i predstavlja jednu od najželjenijih destinacija za skijaše iz svih krajeva sveta. Program smo obogatili posetom slovenačko-italinskom gradu Gorica, kao i posetu lepom srednjovekovnom gradu Palmanova. Jedan zaista poseban program, potpuna novost na našem tržištu!

    već od79€

    Pogledaj

    Varšava i Lođ

    Od kada je 2004. postala punopravna članica Evropske unije cela Poljska, a naročito Varšava, njena prestonica, do te mere su se izmenile da ih svako ko je ovde boravio u nekom ranijem periodu možda ne bi prepoznao. Varšava je uzbudljiv i dinamičan spoj starog i novog, tradicije i modernog, mnoštva različitih arhitektonskih stilova koji su odraz njene burne istorije. Ovaj grad svakom novom posetiocu nudi širok izbor najrazličitijih turističkih atrakcija i aktivnosti. Bilo da ste strastveni ljubitelj arhitekture, muzike, hrane, prirode ili muzeja, u Varšavi ćete zasigurno naći nešto što će vam izmamiti iskrene uzdahe oduševljenja. Prema jednoj od popularnih legendi koje se vezuju za nastanak i poreklo imena poljske prestonice, ribar Vars zaljubio se u morsku sirenu Savu koja je do tog mesta na obali Visle stigla plivajući od Baltičkog mora. Na mestu na kojem su se upoznali on je podigao grad i nazvao ga Varšava. Uprkos burnoj prošlosti, Varšava je, kao feniks iz pepela, izrasla u svetsku metropolu, lepša, bleštavija, modernija nego što je bila. Istovremeno, zahvaljujući nadljudskim naporima njenih stanovnika, u potpunosti je obnovljen njen najstariji deo, srednjovekovni Stari grad koji je tokom Drugog svetskog rata sravnjen sa zemljom. Posle rata taj deo Varšave rekonstruisan je u duhu vremena u kojem je nastao i kada danas zađete u uske kamene ulice Starog grada, stičete utisak da se na tom mestu vreme zauvek zaustavilo. Tada i sami poverujete u legendu koja kaže da je morska sirena prorekla da će grad podignut na tom mestu biti neuništiv. I baš taj, neuništivi Stari grad, opasan zidinama, sa upečatljivom kulom Barbakan iz 16. veka, glavna je turistička atrakcija Varšave.

    već od139€

    Pogledaj

    Torino - Ženeva - Milano

    Raskošna arhitektura „stare dame“ Torina nalikuje na san nekog starog majstora koji je želeo da stvori svoje remek-delo… I u tome je uspeo… Ta raskoš i dolikuje nekadašnjoj kraljevskoj prestonici dinastije Savoja koja je iz ovog grada moći uspela da ostvari san svih Italijana, a to je ujedinjenje u jednu zemlju… Reka Po koja protiče kroz Torino daje ovom gradu poseban šarm, a ukus i miris čuvenih đandujota i čokolade, čine poseban doživljaj… Uveče je u ovom gradu posebno zanimljivo… Tada se sa visokih venaca Alpa spuštaju planinske struje koje gradu daruju čist vazduh sa mirisima alpskih udolina i vrhova… Izlet za Ženevu je poseban doživljaj! Put vodi kroz alpsku pokrajinu Val d'Aosta, a pejzaži nazubljenih Alpa izgledaju nestvarno… Prolazak kroz tunel Mon Blan, ispod istoimenog, najvišeg alpskog masiva, nikoga neće ostaviti ravnodušnim… Poseta ekskluzivnom Šamoniju će ukrasiti ovaj sjajan izlet… A onda, odjednom, pred očima će se ukazati kristalna voda prelepog Ženevskog jezera i otmena Ženeva u kojoj izgleda da je baš sve skrojeno za uživanje… Tako je već vekovima, jer u ovaj grad dolazi svetski džet-set zbog prestižaProgram smo obogatili i posetom malom srednjovekovnom gradiću Asti u pokrajini Pijemont.

    već od149€

    Pogledaj

    Toskana

    Toskana već vekovima pobuđuje maštu umetnika koji su stvarali inspirisani njenim krajolicima i pod okriljem nekada najmoćnije vladarske porodice na svetu, porodice Mediči. Iz ove regije potekli su i svetu podarili neviđena dela, i Leonardo, i Mikelanđelo, i Đoto, i mnogi, mnogi drugi… Dante je do kraja svog života čeznuo za izgubljenim zavičajem, Petrarka je venuo za Toskanom, a Gete je Toskani posvetio svoje najlepše stranice putopisa po Italiji… Neverovatni krajolici oivičeni čempresima, čudesna vina, fantastična istorija i sjajni gradovi… To je Toskana! Posetite sa nama Toskanu u vreme Novogodišnjih praznika i doživite je na pravi način! Ekskurziraćemo do vinske regije Kjanti u kojoj ćemo posetiti prelepi srednjovekovni grad San Điminjano i divnu Sijenu. Potom ćemo obići Firencu, jedan od najlepših gradova na svetu. Na kraju posetićemo Pizu i divićemo se čudesnim arhitektonskim dostignućima Pizana na Polju čuda… Za Novogodišnju noć, grad Firenca uvek ima bogat program… Na nekoliko lokacija u gradu se održavaju koncerti (Gospel, pop, džez, klasika) u kojoj na hiljade ljudi uživa radujući se što će upravo novu godinu dočekati u nekada najbogatijem gradu sveta! Zašto ne bi ste i Vi!

    već od129€

    Pogledaj

    Monte Karlo i Monako

    Vodimo Vas na nezaboravno putovanje u najlepše regije evropskog dela Mediterana. Ovo putovanje objedinjuje italijansku Ligurijsku rivijeru i francusku Azurnu obalu, fantastične predele i neverovatno lepe gradove... Sve to začinjeno sjajnim pričama i neverovatnim scenama koje će Vam prosto oduzimati dah! Na Azurnoj obali uživaćemo u njenim fantastičnim gradovima: Kan – mondenski centar čuven po svom prestižnom filmskom festivalu, Nica – kraljica Azurne obale smeštena u prelepom Zalivu Anđela i naravno, Kneževina Monako sa srceparajućom pričom o jednoj ljubavi, ali i besanim noćima Monte Karla i njegove luksuzne Kockarnice... NAJLUĐA NOĆ biće provedena pod svetlima Monte Karla! Ima li bolji način da se uđe u novu 2019. godinu!

    već od189€

    Pogledaj

    Temišvar

    Mnogi se iznenade kada posete ovaj grad... Toliko raskošnih palata na relativno malom prostoru možete videti još samo u carskom Beču... Verovatno zbog toga ovaj grad i nazivaju mali Beč... Glavni grad prostrane banatske ravnice, okupan vekovima svoga postojanja, Temišvar se razvijao u grad sjajnih ambijenata... Tri trga reprezentativno izgledaju kako preko dana, tako i noću kada su iluminirani svetlima sa kandelabara... Istorija nam kaže kako je ovaj grad bio od izuzetne važnosti za srpsku nacionalnu istoriju. Jedno vreme je bio prestonica Srpske Vojvodine i najvažniji grad Srba sa preke strane Dunava... Ukoliko do sada niste posetili ovaj grad, svakako Vam ga preporučujemo... Provedite sa nama „najluđu noć“ u banatskoj prestonici.

    već od49€

    Pogledaj

    Milanu

    Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije... U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene „La Scala“ Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu... Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone... Za ljubitelje umetnosti neizostavna je poseta svetski slavnoj Pinakoteci Brera, ali i samostanu Santa Maria delle Grazie u kojem se nalazi kontraverzna freska Leonarda da Vinčija, „Tajna večera“. Program smo obogatili sjajnim izletom u Švajcarsku sa posetom Luganu, a potom, prava poslastica – izlet na jezero Komo koje već decenijama predstavlja jednu od najekskluzivnijih zona sa vilama džet-seta i brojnih javnih ličnosti. Za sam kraj smo ostavili posetu staroj dami, Torinu, jednom od najraskošnijih gradova Italije sa skladnim ambijentima i čudesnom čokoladom.

    već od99€

    Pogledaj

    Slovenija - Bledajo

    Divna, okićena, mirna, ljubazna, nasmejana... Takva je Slovenija! I Feel sLOVEnia je dugogodišnji slogan nacionalne turističke organizacije koji govori o tome da je to jedina zemlja na svetu u čijem imenu je sadržana ljubav („Love“). Ovo kratko i slatko putovanje započinjemo obilaskom slovenačke prestonice Ljubljane koju krasi prelepi barokni istorijski centar grada. Potom odlazimo do Kranja u kojem ćemo biti smešteni i iz kojeg ćemo narednih dana ekskurzirati po okolini. Obićićemo Trst, pa potom i dragulje slovenačkog primorja, mondenski Portorož i srednjovekovni Piran. Na kraju našeg putešestvija posetićemo nestvarno lepo Bohinjsko jezero, a potom i Bled, najlepše turističko mesto Slovenije koje nudi divne poglede i fantastične krempite – pravi način da se uđe u 2020. godinu, svakao bolju i lepšu za sve nas! E pa srećna nam bila!

    već od99€

    Pogledaj

    Milano

    Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije... U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene „La Scala“ Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu... Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone... Poslednjeg dana stare godine ićićemo na divan izlet do „outlet“ šoping centra Vikolungo i potom do prelepog grada Monca. Ponoć ćemo dočekati na Duomu kraj blistave Katedrale gde po običaju Milanezi naprave sjajnu žurku! Prvi dan u Novoj Godini provodimo u fantastičnom Luganu, a potom, prava poslastica – izlet na jezero Komo koje već decenijama predstavlja jednu od najekskluzivnijih zona sa vilama džet-seta i brojnih javnih ličnosti.. Prelepo putovanje za prelepe trenutke u Novoj 2020. godini! Srećna Vam bila!

    već od99€

    Pogledaj

    Torino - Ženeva - Milano

    Raskošna arhitektura „stare dame“ Torina nalikuje na san nekog starog majstora koji je želeo da stvori svoje remek-delo… I u tome je uspeo… Ta raskoš i dolikuje nekadašnjoj kraljevskoj prestonici dinastije Savoja koja je iz ovog grada moći uspela da ostvari san svih Italijana, a to je ujedinjenje u jednu zemlju… Reka Po koja protiče kroz Torino daje ovom gradu poseban šarm, a ukus i miris čuvenih đandujota i čokolade, čine poseban doživljaj… Uveče je u ovom gradu posebno zanimljivo… Tada se sa visokih venaca Alpa spuštaju planinske struje koje gradu daruju čist vazduh sa mirisima alpskih udolina i vrhova… Izlet za Ženevu je poseban doživljaj! Put vodi kroz alpsku pokrajinu Val d'Aosta, a pejzaži nazubljenih Alpa izgledaju nestvarno… Prolazak kroz tunel Mon Blan, ispod istoimenog, najvišeg alpskog masiva, nikoga neće ostaviti ravnodušnim… Poseta ekskluzivnom Šamoniju će ukrasiti ovaj sjajan izlet… A onda, odjednom, pred očima će se ukazati kristalna voda prelepog Ženevskog jezera i otmena Ženeva u kojoj izgleda da je baš sve skrojeno za uživanje… Tako je već vekovima, jer u ovaj grad dolazi svetski džet-set zbog prestiža. Na kraju putešestvija posetićemo Milano, grad sa divnim ambijentima i pričama...

    već od149€

    Pogledaj

    Slovenija - Radovljica

    Divna, okićena, mirna, ljubazna, nasmejana... Takva je Slovenija! I Feel sLOVEnia je dugogodišnji slogan nacionalne turističke organizacije koji govori o tome da je to jedina zemlja na svetu u čijem imenu je sadržana ljubav („Love“). Ovo kratko i slatko putovanje započinjemo obilaskom slovenačke prestonice Ljubljane koju krasi prelepi barokni istorijski centar grada. Potom odlazimo do Radovljice, simpatičnog gradića koji se nalazi nedaleko od Bleda, iz kojeg ćemo narednih dana ekskurzirati po okolini. Obićićemo Trst, pa potom i dragulje slovenačkog primorja, mondenski Portorož i srednjovekovni Piran. Novu 2020. godinu dočekaćemo na ulicama Ljubljane. Potom nas put vodi ka prelepom Bohinjskom jezeru i Bledu, najlepšem turističkom mestu Slovenije koje nudi divne poglede i fantastične krempite – pravi način da se uđe u 2020. godinu, svakao bolju i lepšu za sve nas! E pa srećna nam bila!

    već od99€

    Pogledaj

    Carigrad - Istanbul

    Istanbul nije glavni grad Turske ali je najveći i predstavlja njen kulturni,istorijski i ekonomski centar. Sa blizu 14 miliona stanovnika Istanbul je jedan od najvećih gradova na svetu po broju stanovnika u gradskom području. Nalazi se na severozapadu Turske na površini od 5.343 km² i jedini je grad koji se prostire na 2 kontinenta, Evropu i Aziju. Poput Rima, izgrađen je na 7 brežuljaka na Bosforskom moreuzu koji spaja Mramorno sa Crnim morem. Sa oko 12 miliona turista u 2012-oj godini Istanbul je među top 5 najpopularnijih svetskih turističkih destinacija. Najveće atrakcije ovog grada nalaze se u njegovom starom istorijskom delu, čija se većina zdanja, muzeja i džamija nalazi na UNESCO-ovoj listi svetske baštine. Istanbul je grad sa najvećim i najbržim ekonomskim rastom u svetu.

    već od149€

    Pogledaj

    Carigrad- Istanbul

    „Kako se samo ovaj grad nežno i neprimetno uvlači pod kožu... Nekada prestonica tri velika carstva, Rimskog, Vizantijskog i Osmanskog, a danas najveći grad u Turskoj i njen kulturni i privredni centar, Istanbul se ležerno “raskomotio” na Bosforskom moreuzu, grleći dva kontinenta. Oba, i Evropa, i Azija, pamte Istanbul i kao Konstantinopolj i kao Carigrad, a Istanbul danas će svakako biti nešto što ni vi nikada nećete zaboraviti.“ (PR, Novosti). Carigrad, Istanbul, Konstantinopolj, Vizantion... Kako god želite... Ovaj grad ne ostavlja nikoga ravnodušnim! Romantici će u njegovim kaldrmama sećanja čuti odzvanjanje klompi, dizgine, kopita... Znatiželjni će na svakom koraku pronaći barem po jedno čudo... Zov trgovaca na Kapali čaršiji, miris začina na Misir pijaci, mesečina na Bosforu, zvuci gitare sa Galata mosta,... Uhh! Toliko čudesa u ovom gradu ima da su potrebne stranice i stranice da bi se ona samo pobrojala... Kule do nebesa, sjaj zlata i raskoši, moderno i staro, aščinice i čajdžinice, miris duvana iz nargila, slasne tulumbe... I još mnogo mnogo toga... Istanbul je pravi izbor da upravo u ovom gradu uđete u novu, svakako bolju novu godinu! Srećna Vam bila!

    već od119€

    Pogledaj

    Milano

    Milano! Grad kontrasta, svetske slave, usnulih ambijenata i užurbanih ljudi! Moderan, a u isto vreme i staromodan sa istorijskim spomenicima koji podsećaju na njegovo bogato istorijsko nasleđe. Grad za svakoga! I za ljubitelje mode, i za ljubitelje fudbala, i za ljubitelje kulture, i naravno za one koji obožavaju šoping! U ovom gradu ćemo pričati o znamenitoj porodici Sforca pod čijim pokroviteljstvom je stvarao maestro Leonardo. Upravo u Milanu se nalazi jedno od najčuvenijih remek-dela Leonarda da Vinčija, freska „Tajna večera“. Naravno, svi ostanu fascinirani Duomom, jednom od najvećih gotskih crkvi na svetu. O „La Scala“ Operi zaista je bespotrebno pisati! Ona je institucija svetskog glasa, jedna od najpoštovanijih u svetu! Naravno, tokom boravka u Milanu, predvideli smo i tri prelepa izleta. Prvi ka Đenovi, rodnom mestu Kristofora Kolumba, drugi ka „outlet“ šoping centru Vikolungo i magičnoj Monci koju ćemo po prvi put predstaviti našim turistima. Treći, poslednji izlet organizujemo ka jezerima Komo i Lugano koji predstavljaju sinonim mondenskog turizma i luksuza… Zaista, putovanje za sećanje!

    već od139€

    Pogledaj

    Slovenija - Kranj

    Divna, okićena, mirna, ljubazna, nasmejana... Takva je Slovenija! I Feel sLOVEnia je dugogodišnji slogan nacionalne turističke organizacije koji govori o tome da je to jedina zemlja na svetu u čijem imenu je sadržana ljubav („Love“). Ovo kratko i slatko putovanje započinjemo obilaskom slovenačke prestonice Ljubljane koju krasi prelepi barokni istorijski centar grada. Potom odlazimo do Kranja u kojem ćemo biti smešteni i iz kojeg ćemo narednih dana ekskurzirati po okolini. Obićićemo Trst, pa potom i dragulje slovenačkog primorja, mondenski Portorož i srednjovekovni Piran. Novu 2019. godinu dočekaćemo na ulicama Ljubljane. na kraju putovanja posetićemo prelepo Bohinjsko jezero i Bled, najlepše turističko mesto Slovenije koje nudi divne poglede i fantastične krempite – pravi način da se uđe u 2020. godinu, svakao bolju i lepšu za sve nas! E pa srećna nam bila!

    već od109€

    Pogledaj