• +381 18 41 0000 9
 • +381 66 065 277 --
 • Izjava o poverljivosti podataka

  Koncept putovanja doo  se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrazca - upit za hotel.

  Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet poestioca sajta (ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

  Svi podaci o korisnicima našeg sajta strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima i povezanim licima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla/ispunjenje ugovora.

  Svi zaposleni Koncept putovanja doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.  

  Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) Koncept putovanja doo  ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja sadržaja i funkcionalnosti istog.

  Korisnik uvek treba da preispita politiku aplikacija treće strane ili web stranice kako bi bio siguran da ste upoznati sa načinima na koji oni koriste informacije koje delite sa trećom stranom. 

  Koncept putovanja doo ne garantuje da oni poštuju naša pravila. Takođe ukoliko koristite spoljni izvor za objavljivanje informacija na sajtu (kao što su mobilne aplikacije ili drugi sajt), trebalo bi da proverite podešavanja privatnosti za taj spoljni izvor. 

  Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu stranicu www.konceptputovanja.com i na sve stranice unutar .konceptputovanja.com domena, ali ne na stranice koje upućuju linkovi na www.konceptputovanja.com  domen.

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o privatnosti ili bilo kakve primedbe o našoj politici ili praksi, možete nam se obratiti preko elektronske pošte i kontaktirate  na [email protected] 

  Takođe nas možete kontaktirati i putem redovne pošte na adresu: Cara Dušana 54-72, D .bazar lokal 9 , 18000 Niš