• +381 18 41 0000 9
 • +381 66 065 277 --
 • Hotel Agava

  Neum, BiH. ? dana, ? noci
  već od
  Organizator putovanja je turistička agencija Amigo Travel, broj licence OTP 261/2020 A 20 . Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Amigo Travel.


  Opis destinacije

  Vodimo Vas u Neum, primorski turistički gradić, jedini s izlazom na Jadransko more u Bosni i Hercegovini. Smestio se na strmim obroncima zaliva, kojim dominiraju dva poluostrva Klek i Pelješac. Duga topla leta, blaga zima i mnogo sunčanih dana nisu samo pogodni za turizam, već pravu klimatsku terapiju – koju čine čist primorski vazduh i mirisno bilje. Neumu je ispevana i pesma, a ima i svoju poskočicu... ima i neobičan spoj prodiranja kopna u more, i mora u kopno.
  Područje naseljenosti Neuma mnogo je starije od dolaska Hrvata u VII. veku. Bogatstvo što ga je dala priroda privukli su čoveka da se na ovim prostorima nastani već u starom kamenom dobu-paleolitu. O tome svedoče mnogi predmeti sada smešteni u neumskom muzeju sa zanimljivom zbirkom. Ostatci helenističke kulture dokaz su da je Neum trajno bio deo kulturne sfere jadranske obale. Brojne uvale na neumskoj, lako pristupačnoj obali, služile se kao prirodne lučice, o čemu svedoče nalazi amfora u podmorju. Neumsko područje bilo je i pod Rimljanima i Turcima.


  Cenovnik


  Neum


  Opis smeštaja


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja


  Izdvajamo  Vila Avli

  Vila Panorama

  Vila Christos

  Kuća Griavas

  Vila Akis

  Vila Duvas

  Vila Dimis

  Vila Chrissula

  Slične ponude  Sunny Days Resort Spa and Aqua park

  Ramada Plaza Antalya

  IL Mare deluxe

  Lilly Ann Village

  Mouikis Hotel

  Apartmani Bravo